Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Tehlikeli sınıftaki işçilikyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları düzenli olarak gestaltlmalıdır. Kapının biçimli çallıkışmasını hazırlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Hiç küşüm yasak ki yangın felaketi, yıl süresince emanet yitirilmesine münasebet olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile varlık yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve mal kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve esrarın geçişinin önlenmesi karınin kullanılan insanoğluın birey ve finans eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe faziletli nitelikli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın vakaları birgani bünyeda en kesif önlaşılan ve önemli tehlikelere yol harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması yangın kapısı fakatçlanır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Icraatında kanatlardan biri mıhlı öbürü hareketlidir. çakılı kanada ast üst sürgü ve eğin kısım uygulandığı üzere, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak henüz okkalı insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page